Wie zijn wij?

Het Superhond&Coachteam bestaat uit Paul en Sofie Thijs. Vader en dochter die een passie hebben voor honden en het coachen van mensen/kinderen.

Sofie

 

Sofie geeft al sinds 2005 gepassioneerd les in het buitengewoon onderwijs.

Haar honden gaan mee naar school om daar met de kinderen aan de slag te gaan.  Werken met kinderen en honden is voor haar de ideale combinatie.

Als kind kreeg ze de liefde voor de honden mee van haar vader.

 

Paul Thijs is gedragstherapeut voor honden en werkt al meer dan 25 jaar met honden.

Zijn passie is om baasjes te coachen zodat ze meer inzicht krijgen in hun honden en op die manier een betere band krijgen, meer rust vinden, evenwicht vinden in en buiten huis, …

Liasco

 

Liasco is de oudste hond van het superhondteam.

Ze is een trouwe Duitse herder met een enorm lief en  rustig karakter. Ze heeft al veel kinderen en volwassenen geholpen met hun angst voor honden, zelfvertrouwen, beter in hun vel voelen, impulsen onder controle houden, …

Basiel

 

Basiel is de jongste coachhond van het team. Hij is een speelse, enthousiaste en sociale labradoodle. Hij houdt van spelletjes, trucjes, zoekwerk, … met kinderen.

Ondanks zijn enthousiasme weet Basiel wanneer er gewerkt moet worden en doet dat dan met veel overgave. Op die manier kan hij zelfs kinderen met angst voor honden voor zich weten te winnen!