Wie zijn wij?

Het Superhond&Coachteam bestaat uit Paul en Sofie Thijs. Vader en dochter die een passie hebben voor honden en het coachen van baasjes.

Sofie Thijs

Sofie geeft al sinds 2005 gepassioneerd les in het buitengewoon onderwijs.

Haar honden gaan mee naar school om daar met de kinderen aan de slag te gaan. Werken met kinderen en honden is voor haar de ideale combinatie.

Als kind kreeg ze de liefde voor de honden mee van haar vader.

Naast het werken op school met de honden, geniet ze van het coachen van baasjes en hun honden. Het geeft haar veel voldoening om een verschil te kunnen maken voor baas en hond

Paul Thijs

Paul Thijs is gedragstherapeut voor honden en werkt al meer dan 25 jaar met honden.

Zijn passie is om baasjes te coachen zodat ze meer inzicht krijgen in hun honden en op die manier een betere band krijgen, meer rust vinden, evenwicht vinden in én buiten huis…

paul

Basiel

Basiel is een speelse, enthousiaste en sociale labradoodle. Hij houdt van spelletjes, trucjes, zoekwerk,… met kinderen.

Ondanks zijn enthousiasme weet Basiel wanneer er gewerkt moet worden en doet dat dan met veel overgave. Op die manier kan hij zelfs kinderen voor zich weten te winnen!

Basiel gaat graag mee joggen met Sofie. 10 km loopt hij vlot mee!

Bobby

Bobby is onze jongste coachhond. We adopteerden hem wanneer hij 2 jaar was. Bobby was heel bang van alles en iedereen en vertrouwde niemand.

Ondertussen geniet hij van het leven, gaat hij mee naar school met Sofie en heeft hij al veel honden geholpen om rustig te blijven in zijn buurt. Deze speelse enthousiaste poedel geniet van wandelen, knuffelen, balletje terughalen…

Ter herdenking van...

Liasco

Liasco was de oudste hond van het superhondteam en mocht genieten van haar welverdiende pensioen, veel slapen en op haar gemak eens door de tuin kuieren.

Ze was een trouwe Duitse herder met een enorm lief en rustig karakter. In haar carrière had ze al veel kinderen en volwassenen geholpen met hun angst voor honden, zelfvertrouwen, beter in hun vel voelen en het onder controle houden van impulsen.

Op 6 mei 2023 is ze helaas overleden, maar haar nalatenschap van liefde en hulp zal voor altijd voortleven.